200278039-001

Een pubquiz in je café

Op avonden waarop minder bezoekers naar de kroeg gaan, loont het om een pubquiz te organiseren. Er doen al snel tien teams mee (van gemiddeld vijf personen per team). Er zijn zelfs cafés waar op een quizavond meer dan vijfentwintig teams meedoen. Elk team heeft aan het eind van de avond een rekening van minimaal EUR 50, al hebben wij hier ook vaak genoeg een veelvoud van gezien. Kortom, qua omzet levert een pubquiz al snel zo’n EUR 500 op. De kosten voor een quiz zijn laag. Eenmalig kost een quiz EUR 49,95 (inclusief verzendkosten en BTW), of nog minder als je er meer afneemt en een paar tientjes voor een eigen quizmaster. Kortom, je bent dief van je eigen portemonnee als je niet op z’n minst een poging hebt gewaagd om een quiz te organiseren.

Daarbij zal een quiz niet alleen bekende bezoekers trekken, maar ook een nieuw publiek. Die laatste groep zal in het vervolg je café ook op andere avonden weten te vinden.

Quizbroers team pubquiz 2 slider

Vraag een GRATIS pubquizpakket aan voor de eerste keer

Als organisator van een pubquiz in je café kun je gebruikmaken van ons gratis pubquizpakket om de quiz een keer uit te proberen. Je ontvangt eenmalig van onze een complete quiz, met fotorondes, antwoordformulieren, audio- en muziekronde en natuurlijk vragen en antwoorden. Het is een algemene kennisquiz van gemiddeld niveau. Alles om een complete quizavond in je café te organiseren. Geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Vraag direct een gratis proefquiz aan.

Het gratis pakket is alleen bedoeld voor cafés die een pubquiz willen proberen.

Naast de algemene pubquiz, is het ook mogelijk om wekelijks een sportquiz te organiseren. Ook die levert Quizbroers op wekelijkse basis.

Promotiemateriaal van Quizbroers

Het organiseren van een pubquiz is niet ingewikkeld. Zeker met behulp van het gratis promotiepakket van Quizbroers is het een fluitje van een cent. Het is alleen even zaak om de vaste gasten op de hoogte te stellen, een poster op te hangen op de voordeur en in de wc en een berichtje op de website of op Facebook te plaatsen. Geef het een paar quizzen de tijd, maar daarna is de kans zeer groot dat je café volloopt op een quizavond. Kind kan de was doen. Het is alleen een kwestie van doen.

Een pubquiz van Quizbroers: uitstekende kwaliteit voor de laagste prijs

Een eenmalige pubquiz van Quizbroers kost EUR 49,95 (incl. verzending en BTW). Als je aangeeft dat je voor langere tijd een quiz wilt afnemen, dan gaat die prijs alleen nog maar omlaag. Je krijgt enkele dagen voordat de quiz wordt gehouden het complete pakket toegezonden op de manier die het beste bij jou past. Wil je alles digitaal? Geen probleem. Liever een volledig uitgeprint pakket in de brievenbus? Geen probleem. Elke keer een complete quiz van een zeer goede kwaliteit (dat wil zeggen: naast de muziekronde óók een audioronde; geen herhalingen; geen onmogelijke gokvragen of multiple choice; geen vragen die je écht niet wilt weten; geen multi-interpretabele vragen of antwoorden).

Contactformulier

Indien je wilt dat wij contact met je opnemen, laat dan hier je telefoonnummer achter

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search