Een quiz als personeelsuitje: teambuilding en vermaak

De afgelopen jaren is een quiz erg populair geworden als bedrijfsuitje. En niet onterecht. De grootte van de groep maakt immers niet uit; het kan altijd en overal en zorgt bovendien direct voor veel sfeer. Bovendien verwerkt Quizbroers op een creatieve manier elementen van het betreffende bedrijf in de quiz.

Met alle specifieke wensen wordt rekening gehouden. Wil je dat Quizbroers de complete organisatie op zich neemt. Geen probleem. In de loop van de jaren hebben wij inmiddels honderden personeelsuitjes gehost, variërend van tien tot duizend personen. Maak gebruik van die schat aan ervaring en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest of personeelsborrel.

Een pubquiz is een betaalbaar alternatief

Wat de kosten voor een quiz exact zijn, hangt af van een aantal factoren. Hoe groot is de groep? Hoe lang wil je dat de quiz duurt? Waar en wanneer wordt de quiz gehouden? Wil je dat wij de quizmaster zijn? Laat je gegevens achter en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Welke wensen je ook hebt, een quiz als activiteit op je bedrijfsuitje is en blijft een goedkoop alternatief.

Contactformulier

Indien je wilt dat wij contact met je opnemen, laat dan hier je telefoonnummer achter

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search